Termenii și Condițiile site-ului

Pagina web www.feelgood-beauty.com este administrat de firma S.C. Raw Eds Design S.R.L. cu sediul în București,  Drumul Murgului, nr 5, sector 3, înmatriculată la Registrul Comerțului cu datele următoare:

  • Cod de identificare fiscală:   27213655
  • Număr de înmatriculare: J40/7116/2010

Ne puteți contacta folosind următoarele informații:

  • Email: office@feelgood-beauty.com

În cazul în care doriți alte informați sau aveți alte cereri, vă rugăm să folosiți secțiunea contact în cadrul secțiunii contact din cadrul site-ului feelgood-beauty.com

Plăți online cu cardul

În cazul plăților online cu cardul, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de MobilPay.

În vederea eliminării riscului ca datele dumneavoastră să intre în posesia și să fie folosite abuziv de terțe persoane:

Feelgood-beauty.com și MobilPay garantează securitatea sistemelor informatice.

Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu sunt transferate sau stocate niciun moment pe serverul feelgood-beauty.com sau pe serverele MobilPay.

În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastră, sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă.

Facturi

Conform Legii nr.571/2003 Cod fiscal, factura transmisă către cumpărător este în format electronic, iar acceptarea termenelor și condițiilor duce implicit la acceptarea transmiterii facturii în format electronic. La orice cerere venită la office@feelgood-beauty.com  sau alte canale de comunicare, putem include factura in colet.

Livrare

Comenzile pot fi livrate prin mai multe modalități:

  1. Curier rapid
  2. Livrare gratuită, dacă valoarea comenzii depășește un anumit plafon

Livrarea prin curier se va livra prin curier rapid, într-un interval orar de 24 până la 72 de ore de la confirmarea comenzii. Prețul livrării poate suferi modificări în funcție de greutatea, mărimea sau adresa de livrare a coletului. Dacă se dorește livrarea prin alt curier decât cel agreat de Raw Eds Design, costul acestuia va fi suportat de client și nu vom adăuga valoarea transportului la comandă.

Livrarea Gratuită prin curier va avea loc atunci când valoarea comenzii va depăși plafonul de 200 RON. Aceasta se va aplica doar pe teritoriul României și va fi aplicată automat la finalizarea comenzii.

Renunțarea la comandă

Clientul feelgood-beauty.com, denumit în continuare “consumator”, are dreptul să renunțe la produsele cumpărate, fără a fi nevoit să justifice decizia de renunțare și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care a intrat în posesia fizică a produselor. Conform legislației in vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Consumatorul trebuie să verifice comanda primită și să notifice Raw Eds Design în cazul în care a constatat diferențe, erori sau neconformități (perioada de retragere). Produsele returnate pe motive de calitate, vor fi evaluate de Raw Eds Design pe baza procedurilor interne și daca nu se constată probleme de calitate, nu se va efectua rambursarea valorii acestora.

Se pot returna numai produsele cumpărate de pe site-ul www.feelgood-beauty.com și neconforme cu specificațiile de pe acest site în momentul cumpărării sau produse trimise eronat de către Raw Eds Design. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au însoțit, ambalate corespunzător pentru protecția pe durata transportului. Nu se vor returna produse folosite sau seturi incomplete.

Pentru a-și exercita dreptul de retragere, consumatorul trebuie să informeze Raw Eds Design înainte de expirarea perioadei de retragere, cu privire la decizia de a se retrage din contract, utilizând adresa de email office@feelgood-beauty.com. Adresa de retur va fi furnizată prin email.

Returnarea produselor va fi realizată prin aceeași metodă de transport prin care aceasta a livrat produsele către consumator, sau prin altă metodă aleasă de comun acord cu Raw Eds Design. Nu se pot returna produsele care prezintă modificări fizice (deteriorate, ambalaje desfăcute, sigilii rupte, etc) și care nu pot fi revândute.

După recepția și inspecția produselor returnate, Raw Eds Design va rambursa consumatorului contravaloarea acestora în cel mult 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data preluării produselor returnate, inclusiv costurile livrării, în cazul în care acesta se datorează unor erori, diferențe sau neconformități apărute din vina Raw Eds Design și exclusiv costul livrării în cazul în care consumatorul renunță la comanda fără justificare. Data rambursării poate fi amânată până când Raw Eds Design primește înapoi produsele sau până la momentul la care a primit dovada de la consumator că acesta a trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată. Costurile de retur vor fi suportate in întregime de către consumator, in afara situației când returul se datorează unor erori, diferențe sau neconformități apărute din vina Raw Eds Design, caz în care Raw Eds Design va suporta și costurile cu returul.

Contravaloarea produselor va fi rambursată consumatorului, după cum urmează:

  • pentru comenzile achitate cu cardul, prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;
  • pentru comenzile achitate cu numerar, prin virament bancar în contul indicat de consumator.

Toate precizările menționate mai sus sunt în conformitate și se completează cu prevederile O.G 21/92 și H.G 449/2003 și vor fi considerate ca acceptate de parți în momentul lansării unei comenzi. Orice culpă a unei părți va conduce la anularea în întregime a obligațiilor celeilalte părți, de aceea vă rugăm să solicitați telefonic sau pe email la adresa: office@feelgood-beauty.com toate informațiile și lămuririle necesare, înainte de lansarea unei comenzi, care ar putea fi utile în derularea unei colaborări profitabile pentru ambele părți.

Garanție

Produsele comercializate de www.feelgood-beauty.com, prin specificul lor, sunt produse consumabile și beneficiază de garanție prin termenul de valabilitate înscris pe ambalaj. În situația în care produsul nu mai este disponibil acesta fie se va înlocui cu acordul clientului cu un produs asemănător, fie se va returna contravaloarea acestuia prin creditarea contului sau ramburs.

Raw Eds Design nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele pagube colaterale generate de utilizarea incorectă sau defectuoasă a produselor.

Drepturi de autor și utilizarea materialelor conținute în site-ul feelgood-beauty.com

Conținutul site-ului www.feelgood-beauty.com (imagini, texte, elemente de grafică web, scripturi, software și orice alte date) este proprietatea SC RAW EDS DESIGN SRL, și a furnizorilor săi și este protejat conform legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris din partea SC RAW EDS DESGN SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Dacă identificați nereguli privind drepturile de autor legate de conținutul de pe acest site va rugăm sa ne contactați folosind adresa de email office@feelgood-beauty.com

Link-uri către alte site-uri 

Pe site-ul feelgood-beauty.com există link-uri către alte site-uri care nu sunt sub controlul nostru. Raw Eds Design nu răspunde în niciun fel pentru informațiile sau materialele puse la dispoziție pe site-urile terțelor părți. Vă recomandăm să citiți termenii de utilizare și declarațiile de confidențialitate ale tuturor site-urilor terțe înainte de a folosi astfel de site-uri sau de a trimite date personale sau orice alte informații pe sau prin intermediul acestor site-uri.

Limitarea răspunderii

Conform  legislației în vigoare, Raw Eds Design nu poate fi făcut responsabil pentru orice daune directe, indirecte, subsidiare sau de alt fel, inclusiv, dar nu limitat la pagube materiale, pierderi de utilizare, pierderi de afaceri, pierderi economice, pierderi de date sau pierderea de profituri, care decurg din sau în legătură cu utilizarea sau accesul, sau incapacitatea de a utiliza sau accesa site-ul  feelgood-beauty.com sau conținutul său.

Toate informațiile care sunt regăsite în pagina web feelgood-beauty.com au scop informativ, nu înlocuiesc sfaturile și prescripțiile medicului sau a oricărui personal medical calificat. Nu se dorește utilizarea  informațiilor cu scopul de diagnostic sau tratament medical indiferent de problema de sănătate sau afecțiunile dumneavoastră. Produsele nu pot înlocui medicamentele sau tratamentele prescrie de medicul dumneavoastră. Este obligatoriu însușirea prospectului produsului cumpărat.

Rețelele sociale și instrumente interactive

Anumite facilități de pe Site-ul feelgood-beauty.com vă pot da ocazia de a interacționa cu noi si cu terți. Acestea pot include blog-uri, panouri de mesaje, funcționalitatea de transmitere a mesajelor, funcționalitatea de chat și crearea de profiluri comunitare. Când folosiți aceste caracteristici, trebuie să știți faptul că orice informații pe care le prezentați, inclusiv numele, locația și adresa de e-mail, pot fi disponibile public pentru alții. Raw Eds Design nu este responsabil pentru informațiile pe care alegeți să le prezentați prin intermediul acestor caracteristici interactive și vă recomandăm insistent să NU dezvăluiți Informații cu Caracter Personal sensibile (cum ar fi informațiile despre sănătate sau despre cardul de credit) prin intermediul acestor caracteristici. Dacă folosiți aceste caracteristici, Informațiile cu Caracter Personal ale dvs. pot rămâne pe Site chiar după ce nu mai folosiți Site-ul.

Securitatea

Raw Eds Design ia măsuri organizatorice, tehnice și administrative rezonabile pentru a proteja Informațiile cu Caracter Personal aflate sub controlul nostru. Din păcate, nicio transmisie de date prin Internet sau sistem de stocare a datelor nu poate fi garantata ca fiind 100% sigură. Dacă aveți motive de a considera că interacțiunea cu noi nu mai este sigură (de exemplu, dacă sesizați că securitatea unui cont pe care îl aveți la noi a fost compromisă), vă rugam să ne anunțați imediat despre problemă, folosind adresa de email office@feelgood-beauty.com.

Compania noastră nu împuternicește și nu oferă spre procesare niciunei alte companii datele furnizate de către clienți.

Restricționarea sau blocarea accesului feelgood-beauty.com datorită încălcării Termenilor de utilizare a site-ului

Raw Eds Design își rezervă, în general, dreptul de a modifica parțial sau integral, bloca, sau întrerupe website-ul feelgood-beauty.com sau conținutul său în orice moment și pentru orice motiv.

Litigii

Orice litigiu apărut între client și SC RAW EDS DESIGN SRL va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată.

Back to top