Livrarea comenzilor

Livrare Gratuită

Livrarea Gratuită prin curier va avea loc atunci când valoarea comenzii va depăși suma de 200 de lei. Aceasta se va aplica doar pe teritoriul României.

Livrarea prin curier

Procesarea și expedierea comenzilor se face în 24-48 ore (în zilele lucrătoare) de la finalizarea comenzii. Pentru comenzile primite în zile nelucrătoare (week-end, sarbători legale) procesarea și expedierea lor se face în prima zi lucrătoare următoare efectuării comenzii. Modalitatea de plata acceptată: ramburs sau plată prin card, la finalizarea comenzii.

Costul de livrare este 15 lei.

În cazul în care Cumpărătorul nu se află la adresa specificată, livrarea va fi programată prin telefon, sau se va specifica o alta adresă.

Livrarea va ajunge la Cumpărător într-un interval de la 24 până la 72 de ore, de la confirmarea comenzii. Prețul livrării poate suferi modificări în funcție de greutatea, mărimea sau adresa coletului.

Dacă se dorește livrarea prin alt curier decât cel agreat de S.C. Raw Eds Design S.R.L., costul acestuia va fi suportat de client și nu vom adăuga contravaloarea transportului la comandă.

Costul livrării este calculat în funcție de adresă sau greutate.

Imediat după plasarea comenzii, pe adresa dumneavoastră de e-mail furnizată, veți primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunța în cel mai scurt timp. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, sunt necesare alte aranjamente, vă vom contacta.

Statusul Comenzii

Statusul comenzii poate fi verificat prin accesarea panoului de comanda din contul dumneavoastră.

Dacă au trecut mai mult de 3 zile de la comandă iar aceasta nu a fost confirmată, va rugăm să ne contactați la adresa office@feelgood-beauty.com.

Dacă se dorește modificarea comenzii, acest lucru se poate realiza dacă nu a fost procesată și trimisă către curier.

Back to top